Detta är M-M Byggkvalitet AB

Vi på M-M Byggkvalitet AB är ett byggföretag baserat i Spånga. Vi erbjuder våra tjänster till dig som bor eller verkar i Stockholm med omnejd. Vi har bara varit verksamma sedan 2020, men det betyder inte att vi saknar erfarenhet. Samtliga medlemmar i vår personalstyrka har nämligen många års erfarenhet av att vara verksamma inom byggbranschen. Just därför har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga hjälp.

Vi har förmånliga priser

Ett av de många skäl till att vi på M-M Byggkvalitet AB är ett utmärkt alternativ när det gäller byggföretag i Stockholm har att göra med våra priser. Hos oss finner du nämligen några av de bästa priserna inom branschen.

Vi är ett miljövänligt företag

Vi på M-M Byggkvalitet AB är också ett mycket miljövänligt företag. För att kunna vara med och bidra till en bättre miljö använder vi oss bara av miljövänligt material och miljövänliga produkter, källsorterar och återvinner så mycket som möjligt, samt använder oss av alternativa bränslen. Genom att anlita oss kan därför du också vara med och bidra till en bättre miljö!